CENTRE ESPORTIU AL PGA GOLF DE CALDES. CALDES DE MALAVELLA

Golf PGA de Caldes de Malavella / 2009 | 2010-2013 / 733 m2

Obra seleccionada en els premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2014.

 

Edifici de planta baixa amb una sala de gimnàstica i zona de spa, situat al costat de la Casa Club d’un dels camps de golf més prestigiosos del sud d’Europa. El conjunt estableix una gradació entre el volum del cos principal, més alt i quadrat, amb els més baixos i lineals de la sala d’aigua i la pèrgola. Aquests defineixen un pla topogràfic més baix on hi ha també les piscines exteriors orientades a sud i al forat 18 del camp de golf.

L’edifici, de color blanc, es construeix amb pedra calcària i llosa de formigó vista; contraposant una façana nord molt tancada amb les altres més vitrades i relaciones amb el jardí i les piscines.